Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

Sorszerű találkozásra kerül sor az új esztendőben, amely benne van élete forgatókönyvében, és amely elkerülhetetlen. Ez a szerelem megmozgat eget és földet, és emiatt úgy érzi, képes akár új életet is kezdeni és minden nehézséget vállalni. Sok kapcsolatban ez a gyermekáldás vagy a gyermeke életében bekövetkező szerencsés változás éve is lesz. A friss szerelmi kapcsolatok komolyra fordulnak, és a házasságkötés gondolata sem áll távol öntől. A házasságok azonban az új szerelem vagy a gyermek miatt próbatétel elé kerülnek.

Egészség:

Csonttörésveszélyes az idei esztendő, amikor elég egy rossz mozdulat, és máris gipszben találja magát. Mindennek a lelki oka, hogy ön az élet egy bizonyos területén rugalmatlan, nem mer változtatni, csak amikor már gipszben fekszik, akkor látja be, hogy erre van szükség.

Pénz, karrier:

A munkájában változásra számíthat, új szabályokhoz vagy új emberekhez kell igazodnia, ami azonban nem esik nehezére, hiszen ennek anyagiakban mérhető lesz az eredménye. Talán feszesebbé válik a tempó, mint az elmúlt években, de több lesz a pénze, és olyan dologba fektetheti, ami hasznot hoz. Ingatlanügylet is kedvezően alakul, és végre-valahára meg tud szabadulni valamitől, amitől már régen szeretne, de eddig nem találta rá a vevőt. Nyüzsgő társadalmi életet élhet, aminek köszönhetően jó kapcsolatokat alakíthat ki, és mindez az előmenetelét és a boldogulását szolgálja. Bírságot ne felejtsen el befizetni, az adóját pedig tisztességesen bevallani!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.