Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

Megkötheti élete legjobb szerződését akkor, amikor kimondja a boldogító igent. Csak arra ügyeljen, hogy az év elején ne vigye túlzásba a féltékenységet, és ne akarja partnerére erőltetni az akaratát, mert annak nem lesz jó vége! Tartsa kordában indulatait, mert kedvese szereti önt, de elviselhetetlennek fogja tartani azt a nyomást, amelyet gyakorol rá. Ha már házas, társa anyagilag nehéz helyzetbe kerül, amelyből az ön támogatásával sikerül kijutnia.

Egészség:

Előfordulhat, hogy régi betegség kiújul, s emiatt kórházi kezelésre van szüksége. Ám ebből az egészségi problémából hamar felépülhet, csak tartson be minden orvosi utasítást!


Pénz, karrier:

Egy ingatlanügylet olyan hatalmas összeget emészt fel, hogy csak kapkodja a fejét. Ráadásul többen azt hiszik, hogy ön egy fejőstehén; minél előbb világosítsa fel környezetét, hogy a vagyona nagyon is véges, különben olyan anyagi gondjai adódnak, amelyek miatt aludni sem fog tudni! Ráadásul a pénzéért sem fog minden kívánsága teljesülni, s olyan árut és szolgáltatást akarnak önre tukmálni, amelyben később nem lesz öröme. Ezért inkább tartsák kekeckedőnek, de ne engedje, hogy bármi szükségtelenre rábeszéljék! Gyermeke vagy egy nem mindennapi esemény miatt szintén nőnek a kiadásai. A munkahelyén sokan irigylik önt, ami növeli az energiaszintjét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.