Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

Amit korábban elképzelhetetlennek tartott, most az is megtörténhet. S az is lehetséges, hogy a pénz játszik szerepet akkor, amikor döntenie kell: azt választja, aki mellett több luxust engedhet meg magának, vagy aki mellett anyagilag biztonságban érzi magát. Ha szerelmes lesz, előfordulhat, hogy mégsem adja fel azt a kapcsolatot, amelyben pénzügyileg együtt vitték valamire, és együtt gyűjtöttek javakat. Ügyeljen arra, hogy hivatását ne keverje össze a magánélettel, és ne kezdjen szerelmi viszonyt a munkahelyén, mert ez inkább hátrányt jelent majd, mint előnyt az előmenetelében is!

Egészség:

Epebántalmak merülhetnek fel, amelyek lelki oka, hogy képtelen a mérgét látható formában levezetni. Szüntelenül bosszankodik a helyzete miatt, ahelyett, hogy megváltoztatná vagy éppen elfogadná azt, így csak gyűlnek önben az agresszív indulatok, amelyek nem találnak levezetésre.
Pénz, karrier:

Vágyakozik a szabadságra, de sajnos még nem lazíthat. Keményen és sokat fog dolgozni, mert talán soha nem volt ennyire szüksége a pénzre, mint most. A sors jó lehetőséget kínál, amivel többet kereshet, magasabb rangot, a szakmájában irigyelt pozíciót érhet el, viszont alig marad szabadideje, nem tud a gyermekével annyit foglalkozni, amennyit szeretne, és hobbijának sem tud hódolni. Hatósági ellenőrzésre is fel kell készülnie, ezért a következő évben különösen figyeljen arra, hogy ne szegje meg a szabályokat! Régi baráttal, akivel az elmúlt években távol kerültek egymástól, most ismét szorossá válik a kapcsolat, és erre lelkileg nagy szüksége is van.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cim:

(Név:, 2008.09.27 22:25)

csak vicceltem ne vedd komolyan !!!

Cim:

(Név:, 2008.09.27 22:24)

Ki volt az aki ilyen unalmas oldalt csinált!!! (és miért nem aludt el amikor csinálta ???)