Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

Házasságában, élettársi kapcsolatában az év első hónapjaiban még sok lesz a feszültség, aminek nemcsak partnere, hanem ön is az oka. Mert ugyan ön alapvetően elfogadó és toleráns ember, de most minden ingerli, amit a társa tesz, és még azt is, ami korábban jó volt, amit korábban üdvösnek tartott, most ki nem állhatja. Ráadásul a titokzatos harmadik is nagy nyomást gyakorol kettejük kapcsolatára. Az anyagiak, a gyerek, az ezer szállal kötődés mind-mind nehezítik, hogy dönteni tudjon, végül a józan ész helyett az érzelmeire hallgat, és ezt a lehető legjobban teszi! Gyermeke érdekében változtatnia kell az életmódján, ami azonban ezúttal nem esik nehezére.

Egészség:

A stressz számtalan betegség előidézője lehet. A stressz egyik kiváltó oka önnél, hogy figyelmét és energiáit szétforgácsolja. Igyekezzen lazítani, ne fusson állandóan versenyt az idővel, mert ennek az egészsége láthatja kárát!


Pénz, karrier:

A munkában változásra készüljön, amelynek örülni fog, hiszen unja már a jelenlegi helyzetet, és tudja, hogy a dolgok nem folytathatók a régi kerékvágásban. Új ötletei lesznek, amelyek megvalósítására a sors lehetőséget kínál, és amelyekkel kereshet annyi pénzt, hogy ne csak a számláit tudja fizetni, hanem nagyobb beruházásra is sor kerülhessen. Talán pluszmunkát vállal, vagy új állás után néz, ahol nemcsak anyagilag jár jól, hanem olyan kapcsolatokra tehet szert, amelyek gyümölcsözővé válnak, és amelyek miatt sokan fogják önt irigyelni és csodálni. Sikeres ingatlanügylet miatt boldog lesz!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.