Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

Régi szeretőjével a kapcsolata egyre hűvösebb lesz, mert már egyre kevésbé érdekli önt. Partnere viszont ragaszkodik önhöz, ám ennek talán nemcsak érzelmi, hanem anyagi okai is vannak. Mindeközben ön egyre erősebb vonzalmat érezhet olyasvalaki iránt, akit már régről ismer, és olyan szenvedélyes lesz, mint talán még soha. A házasságokban az év elején anyagi jellegű viták, féltékenység, hatalmi csatározások várhatók; győzni fog, hiszen olyan kemény, mint az acél, és most annak kell az történnie, amit akar.

Egészség:

Amennyiben régóta egészségi problémával küzd, erre most megtalálhatják az orvosok a megoldást. Ha olyan egészséges, mint a makk, akkor is kapcsolatba kerül az egészségüggyel, mert rokon vagy ismerős panaszai miatt többet foglalkozik a betegségekkel, a gyógyulással, és talán orvosi rendelők várójában is többször üldögél, mint korábban.Pénz, karrier:

Sokasodnak az ellenfelei, sőt áruló is van a környezetében, akit a saját erejével, illetve barátai és ismerősei támogatásával ártalmatlanná tehet. A munkahelyén változásra számíthat, még az is előfordulhat, hogy új felettese lesz, akivel jól kijön, vagy újabb feladattal bízzák meg, ami nemcsak támadásokat, hanem fantasztikus sikert is hoz. Találkozhat régi kollégákkal, akik olyan szomorú dolgokat mesélnek, hogy ön egy cseppet sem sírja vissza a korábbi munkahelyét. Tanulmányaiban is jó eredményeket érhet el, s ha külföldön kíván munkát vállalni, most tegye, mert ezáltal sokkal több pénzt kereshet, mint amennyit korábban erre az évre tervezett. Ingatlanügyletben nagy szerencséje lesz, örökség, jutalom vagy üzlettársi részesedés is kilátásban van.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

budapest

(judit, 2010.11.19 09:39)

igaz minden amit a horoszkóp ír mert ténleg volt egy barátom régebben és nem tudtam uttánna lenni 8 hónapig senkivel de most hálistennek van egy barátom és már nem érdekel a régi mert akivel most vagyok ugy érzem hogy szeretem a többirt amit írt azt meg majd meglássuk

temesvár

(charly, 2009.09.24 21:28)

Ami a szerelmi kaocsolatot illeti,szószerint igaz,minden téren.Az egészségi problémám is jórészt stimmel,Az való igaz,hogy nem sirom vissza a régi munkahelyem,úgyanis már 15-éve,nyúgdijas vagyok.Egy kis szerencse,mindenképpen rám férne!!!!Hasonló jókat kivánok mindenkinek!

kinga

(kinga, 2008.02.18 20:35)

Tök jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!