Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

Házastársaddal, partnereddel az elmúlt év feszültségei után rendezni fogod a kapcsolatot. Nem lesz unalmas az idei éved, de azok a nagy viharok és az őrült helyzetek, amelyek az elmúlt évet jellemezték, már sokkal ritkábban fordulnak elő. Az idei évben beköszönthet életedben egy olyan szerelmi kapcsolat, amelynek megpróbálsz ellenállni. Nemcsak azért, mert a partnered élete bonyolult, hanem azért is, mert nincs túl jó véleményed a munkahelyi vagy munkával összefüggő szerelmi viszonyokról sem. Aztán mégis belemész.

Egészség:

Volt már egészségesebb éved is, mint amilyen a 2008-as lesz. Az emésztési problémáktól kezdve a gyomorpanaszokon és az olykor villámcsapásszerűen érkező vírusos fertőzésen át az ízületi problémákig nagyon sok minden előfordulhat. Mindezek elsődleges oka a túlhajszoltság, és az, hogy nem törődsz eleget az egészségeddel. Ám ebben a szerencsés évben bármilyen betegségről van szó, gyorsan gyógyulsz.

Pénz, karrier:

A karrier éve lesz az idei, hiszen olyan lehetőséget kapsz a sorstól, amelyről álmodtál. Feljebb léphetsz a társadalmi ranglétrán, nagyobb lesz a hatalmad, többen fognak csodálni és még többen irigyelni. Ha nincs munkád, ebben az évben ez a gondod megoldódik. Nemcsak jól fizető lesz az állásod, hanem megváltoznak a hétköznapjaid, másként fogsz élni, mint eddig, és olyan társaságba kerülsz, ahol az életenergiád és -kedved is növekszik. Előfordulhat, hogy nem egyszerűen munkahelyet, hanem hivatást is váltasz, új pályán próbálod ki magad. Most végre kereshetsz annyit, hogy megvedd azt, amire az elmúlt évben annyira vágyakoztál, de nem engedhetted meg magadnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

6000 KECSKEMÉT GŐZHAJÓ UTCA 11. I/78.

(SZUBOTA GÁBORNÉ ILDIKÓ, 2009.10.03 21:15)

OPTIMISTA VAGYOK ERRE VÁGYOM SZERETNÉM HA BE JÖNNE

mehecske71@citromail.hu

(annamária, 2008.10.01 12:16)

Elolvastam de nem igazán jött be.Bár még nincs vége az évnek.