Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kos

Szerelem: Február folyamán jóval több megértést kell tanúsítanod a téged körülvevő emberekkel szemben, legyen szó családról vagy éppen szerelemről. Érzelmek terén nem találod a helyed, könnyen megsérted a párod, s ez akár szakításhoz is vezethet, ezért légy óvatos. A párkereső Kosok is legyenek körültekintőek az ismerkedéssel, könnyen megégethetik magukat.
Munka, anyagiak: Anyagi helyzeted kissé meginoghat egy váratlan kiadás miatt. Kerüld a hitelfelvételt és a kölcsönzést is. Különösen akkor mondj nemet, ha tőled kérnek, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonod.
Egészség: Február első felében légy nagyon óvatos és kellően körültekintő közlekedés terén, kisebb baleset érhet, melyet nehezen tudnál most lelkileg elviselni.


Bika

Szerelem: A február 1-jei Vénusz–Jupiter-együttállás sokban segíthet, hogy érzelmi életed terén megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, melyeket eddig halogattál, s kerülted azok megoldását. Lehet ez akár egy halogatott összeköltözés, esküvő, de akár egy szakítás is! A magányos Bikák viszont feltétlenül kezdjenek intenzív keresésbe, jók az esélyek a sikerre!
Munka, anyagiak: Karriered felívelőben van, ezáltal a pénzügyek terén is pozitív irányú változás következhet be, így megengedheted magadnak, hogy néhány napos szabadságra menj, de csak úgy, hogy előtte a kötelességeidet rendben tudd le!
Egészség: A sok munka vagy éppen tanulás miatt a hónap közepére alaposan kimerülsz, így nagyon fontos lenne, hogy találj időt a pihenésre és a kikapcsolódásra.


Ikrek


Szerelem: Néhány dolgot alapjaiban meg kell változtatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet önmagaddal és a pároddal. Néha nem ártana egy kis önkritika sem, nem mindig a másik a hibás! Ez lelkivilágodnak is jót tehet, s közösen hamarabb találtok megoldást a problémákra. A magányos Ikrek sok szinglivel futhat össze, de soha ne ítélj a külső alapján, könnyen csalódhatsz!
Munka, anyagiak: Érzelmi válságaidtól függetlenül nagyszerű időszak vár rád a munka terén. Arra is képes leszel, hogy gyorsan hozz okos döntéseket, melyek nemcsak erkölcsi, hanem akár anyagi formában is visszaköszönhetnek nagyon hamar!
Egészség: Fizikai állapotod általában stabil, de ahhoz, hogy ez a szellemi részre is igaz legyen, érdemes kerülni a stresszt és mértékletesen élni.


Rák

Szerelem: Az érzelmek terén hozhatnak a következő hetek némi galibát. Veszekedések, összetűzések és féltékenység nehezíthetik mindennapjaidat. Ne aggódj, ez a helyzet nem tart sokáig, azonban kénytelen leszel visszafogni magad, különben akár átmenetileg meginoghatnak érzelmeitek. A párkereső Rákoknak csak a hónap vége kedvez egy új kapcsolat elindulásához.
Munka, anyagiak: Anyagi téren nyílhatnak meg előtted érdekes lehetőségek, kedvező változásokat hozhat ez a hónap, ne hagyd ki a lehetőséget, új állásajánlatot kaphatsz, melyet vétek lenne nem megfontolni.
Egészség: Közlekedés vagy sportolás terén legyél nagyon figyelmes, könnyen érhet kisebb baleset, ez fokozottan igaz a hónap végére!


Oroszlán
 
Szerelem: Ha úgy véled, ellaposodóban van a kapcsolatod, itt az ideje, hogy új formába öntsd. Engedj utat fantáziádnak, ne szabj határt képzeletednek. Vidd a párodat kirándulni valami különös helyre, vagy lepd meg valami extrém dologgal. A szingli Oroszlánok is jó eséllyel indulnak párvadászatra, jó eséllyel valami teljesen fura és nem szokványos környezetben ismerhetik meg a szerelmüket.
Munka, anyagiak: Új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló. Ami a pénzügyeket illeti, nem vagy épp stabil helyzetben, de most alkalmat találhatsz arra, hogy pluszbevételeid legyenek, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat
Egészség: A hónap első fele megterhelő lesz számodra, ez akár emésztési problémákban is megmutatkozhat. De fizikailag teljesen kiegyensúlyozottá válsz február végén.

Szűz

Szerelem: Az elmúlt időszakban a szőnyeg alá söpörtél néhány problémát, s most előkerülhet ezekből egy-kettő, némileg felbolygatva a mindennapokat. Azonban a februári hónap alkalmas arra, hogy a régóta függőben lévő konfliktusokat tisztázd párkapcsolatodban. A párkereső Szüzeknek különösen kedvez a 10-e és 19-e közötti időszak…
Munka, anyagiak: Ha kisebb-nagyobb problémákkal kerülsz szembe, ezek megoldásához kérd környezeted, kollégáid vagy akár osztálytársaid segítségét. Ez a hónap a problémamegoldások ideje, pozitív eredményekkel zárhatod.
Egészség: A közérzeted és fizikai állapotod lényegesen javul az elmúlt hónaphoz képest. A hónap eleje energiaveszteséget jelez, de már 4-étől jelentősen javul a helyzet.


Mérleg

Szerelem: Végre fellélegezhetsz egy kicsit, az érzelmek terén, a munkában és a tanulásban is némileg könnyebb időszaknak nézel elébe. Az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültségek enyhülnek, párkapcsolatodba sok romantika és szeretetteljesség költözik. A szingli Mérlegek jelentős százaléka megtalálhatja most párját, s ezek a kapcsolatok hosszú távra szólnak.
Munka, anyagiak: Anyagi ügyeid most új alapokra kerülhetnek. Belekezdhetsz egy saját vállalkozásba, munkahelyet változtathatsz vagy találhatsz, mindet pénzügyeid pozitív irányú változásával.
Egészség: Nincs mitől tartanod, hisz jól vagy, harmonikusan telik a február, s a havi csillagállás sem jelez semmilyen jelentős betegségre utaló problémát.


Skorpió

Szerelem: A szívügyek terén sikereket érhetsz el, újra meghódíthatod kedvesedet, vagy új szerelem léphet életedbe, erre kiváló alkalmat kínál a hónap utolsó néhány napja. Fontos, hogy lelkileg készülj fel arra, hogy a hónap vége jelentős hatással lehet a következő hónapokra, különösen, ha még keresed a párod…
Munka, anyagiak: Különösen a hónap végén hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt ha teheted, inkább tartalékolj, mert szükséged lehet rá. Karriered stagnál.
Egészség: Fontossá válnak az érzelmek és az emberi kapcsolatok. Tölts sok időt a családoddal, a barátaiddal, így kiegyensúlyozottá válhatsz.


Nyilas

Szerelem: Problémás, lelkileg megterhelő hetek várnak rád, összetűzésekbe, vitákba bonyolódhatsz párkapcsolatodban, s lelkileg ez kicsit összetörhet. Szerencsére a hónap végére rendeződik a helyzet, keress békés megoldásokat a konfliktus kezelésére. A párkeresők számára kedvező napok a hónap elején vannak, de nagy az esély, hogy ne lásd meg a fától az erdőt…
Munka, anyagiak: Karriered vagy épp tanulmányaid terén lazítós időszak következik, nem nyomja a válladat különösebben nehéz teher. Vigyázz anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél óvatos, mint eddig.
Egészség: Érzelmi problémák miatt tele lehetsz feszültséggel, mely akár fejfájások és gyomorproblémák formájában is megmutatkozhat.


Bak

Szerelem: Jelentős változás köszönthet be életedben február folyamán, mindenképpen tapasztalni fogod, hogy valami lezárul, valami új pedig elkezdődik. A párban élők házasságra, gyermekáldásra, közös otthon megteremtésére, az érzelmek elmélyülésére számíthatnak. A szinglik pedig arra készüljenek, hogy csak komoly erőfeszítés árán tudnak elbújni egy új kapcsolat lehetősége elől…
Munka, anyagiak: Munkáddal, karriereddel összefüggésben igen pozitív időszakot zárhatsz, régi ügyeknek is pontot tehetsz a végére. Anyagi és üzleti téren is pozitív irányba fordulhatnak dolgaid, s ez feloldhatja feszült hangulatodat.
Egészség: Fizikailag és szellemileg is teljesen rendben vagy, igazán nincs okod az aggodalomra. Keress időt a pihenésre is, erre a hónap második fele alkalmas.


Vízöntő

Szerelem: Ha van már párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, az érzelmek elmélyülésére, a párod meglephet valamivel, aminek te bizonyára nagyon fogsz örülni. Aki még magányos, a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre. Ne utasíts vissza senkit, még akkor sem, ha elsőre nem túl szimpatikus vagy meggyőző. Ha nemet mondasz, később megbánhatod…
Munka, anyagiak: Nagyszerű időszak következik szellemi fejlődésedben, tanulj valamit, iratkozz be egy tanfolyamra, fejleszd képességeidet, a most következő hetekben nagyon fogékony leszel. Pénzügyi téren a hónap utolsó napjai hozhatnak váratlan kiadásokat.
Egészség: Lelkileg nem lesz megterhelő ez a hónap, könnyen veszed a kisebb akadályokat, betegeskedésre nem kell számítani.


Halak

Szerelem: A párban élők a kapcsolat stabilizálódására számíthatnak, az érzelmek tovább mélyülnek, ráadásul fontos döntések is születhetnek ebben az időszakban. Ha még nincs társad, annak megismerésére a hónap második fele különösen alkalmas, keresd az új lehetőségeket, jó eséllyel valamilyen sokszereplős társasági programban találkozhatsz valakivel…
Munka, anyagiak: A hónap folyamán sikeres lehetsz a karriered terén, új és érdekes kapcsolatokra tehetsz szert, a Jupiter nagy segítségedre lesz. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra ebben a hónapban, élj vele!
Egészség: Mivel a sok tennivaló nagyon lefoglal, és kivesz belőled minden energiát, már a hónap közepén fizikai fáradtságot fogsz érezni, melyet csak egy néhány napos szabadsággal tudnál megszüntetni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.