Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

A házasságokban és a régi együttélésekben gondok adódhatnak, aminek elsődleges oka, hogy nem ugyanazt akarod a partnereddel. Egyre jobban sürgetnél egy olyan eseményt vagy olyan ügyet, amelyet a társad még nem akar, mert nem áll készen rá, és ez feszültséget teremt a kapcsolatotokban. Talán ez is az oka annak, hogy tavasszal újrakezdődik az a régi szerelem, amelyről azt hitted, hogy már lezártad, és ezzel véget ért életed egy fejezete. Tévedtél, mert a szenvedély olyan erővel tombol majd az életedben, mint eddig még soha. Gyermeked miatt is többet izgulsz, hiszen az ő sikere a te sikered is.

Egészség:

Heveny gyulladásra, valamint hormonok okozta hangulatingadozásokra és álmatlanságra van kilátás a következő esztendőben. Előfordulhat, hogy betegség megoldására váratlanul műtéti beavatkozást javasolhatnak, a felépülés azonban gyors lesz.Pénz, karrier:

A kapcsolatok éve lesz a 2008-as, amikor az ismeretségeidnek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülsz, és egyre több pénz gyűlik a bankszámládon. A sors több vágyadat is teljesíti az új esztendőben, amitől feldobott leszel. Olyan hobbikat engedhetsz meg magadnak, amelyek az előző években a rezsi vagy a hitelek törlesztése miatt elképzelhetetlennek tűntek. Baráti kapcsolataidnak ismét nagy hasznát veszed a karrieredben, ráadásul támogatásuk révén az önbizalmad is megnő. Népszerű leszel, többen keresik a társaságodat. A sors igazságosságát látod abban, amikor egy felfuvalkodott, túlságosan magabiztos vagy harácsoló személy a környezetedben nagyot bukik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

seregmarta61@citromail.hu

(Sereg Márta, 2009.10.30 11:29)

Hello, nem értem melyik évről van szó?Ez most megegyezik a jelennel(részben).Olvasni szoktam mert engem ez erősit,felkeszit nehéz dolgokra.