Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

Az új esztendőben mindennél fontosabb lesz a párkapcsolat. A házasságokban, a régi kapcsolatokban, a család, a rokonság életében bekövetkező változások hatással lesznek önökre is. Gyermek vagy idősebb személy miatti izgalmak még szorosabbá teszik kettejük között a viszonyt. Ebben az évben azonban felbukkan valaki a színen, akit ön meg akar szerezni. A zsigereiben érzi, hogy ez a kapcsolat nem egyszerű kaland, hanem élete nagy találkozása, ezért akarja őt. Vállalja tetteiért a felelősséget, és képes lemondani érte olyanról is, ami eddig fontos volt az életében. Barát életében nagy változás történik, amin ön nagyon fog csodálkozni.

Egészség:

Alapvetően az egészségesség jegyében telik a következő év, de számolnia kell azzal, hogy fogainak rendbetétele kisebb vagyont fog felemészteni. Sor kerülhet egy olyan rutinbeavatkozásra is, amely miatt talán még betegállományba sem kell mennie. Az egészségügyi intézményekbe inkább ismerős vagy hozzátartozó miatt kell többet látogatnia.Pénz, karrier

Felfelé törekedni a szakmájában, a munkájában szabad, de törtetni tilos! Vagyis ügyeljen arra, hogy helyezkedés közben ne sértsen meg senkit, és még fontosabb, hogy amikor meghoz egy döntést, mások érdekeit is vegye figyelembe! A 2008-as esztendőben több terhet fog cipelni, mert meg akar szerezni egy újabb feladatot vagy meg akarja erősíteni pozícióját. Mindez természetesen elsősorban a pénz miatt történik, amelyből a következő esztendőben több lesz, és ebből nem tartalékokat rak félre, hanem olyan személyekre – gyermekekre, unokákra – költi, akiket igazán szeret.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.