Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem, kapcsolatok:

A párkapcsolatban a tavasz közeledtével kezdődnek a változások, és még az is előfordulhat, hogy a titkos szerelmi viszonyok ekkor kitudódnak. Minden esély megvan arra is, hogy ebben az időszakban találkozik azzal a személlyel, aki iránt szenvedélyes szerelmet érez majd. A házasságban vagy tartós kapcsolatban családi változás és ingatlanügylet körüli bonyodalmak teremthetnek olyan helyzetet, hogy ön azt sem tudja, fiú-e vagy lány. Ha pedig a partnere életében felbukkanna a titkos harmadik, ön mindent megtesz azért, hogy kapcsolatukat megmentse, és ez sikerül is.

Egészség:

A rossz szokásoktól való megszabadulás éve lehet a mostani, és előfordulhat, hogy képes lesz a szenvedélybetegséget is legyőzni, hiszen most rendelkezik kellő erővel, hogy az eddig megoldatlan problémákra megtalálja a megoldást. Képes lesz arra is, hogy tudatosan éljen, és nem akar már különböző szerek segítségével elmenekülni a jelenből.
Pénz, karrier:

Még az is megtörténhet, hogy olyan munkát fog végezni, amelyben nincs gyakorlata, vagy amelyről korábban azt hitte, hogy erre képtelen. Mivel általa több pénzhez jut, és sikereket érhet el benne, elégedett lesz, és nő az önbizalma is. Lakásügylet vagy hozzátartozó kedvéért jövőre nem esik nehezére nagyobb áldozatot hozni. Akár tanulmányokat folytat, akár tanít, rendkívüli sikereket érhet el. Lassan megváltozik a gondolkodásmódja és a világról alkotott képe, mindebben talán szerepet játszanak azok az emberek, akiket most ismer meg. Ha külföldön vállal állást, előtte tájékozódjon, mert olyan tanácsokat kaphat, amelyek segítségével növelheti bevételeit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.